Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Gorenje ploče za kuhanje nova generacija

Gorenje ploče za kuhanje nova generacija

Datum objave: 29. 09. 2020.

ŠTO MISLITE O KUHANJU???

Ploče za kuhanje omogućit će vam kuhanje na lakši način. Brži i energetsko učinkovitiji način. Kuhinje mogu izgledati na milijun različitih načina.  Ali sve se svodi na jedno. Mjesto koje je najvažnije u svakoj kuhinji je jedno.  Ono mjesto odnosno prostor za kuhanje. Nikad kroz svoju povijest to mjesto nije izgledalo isto. Ali nikad nije mijenjalo svoje značenje. Nova generacija ploča za kuhanje. Za kuhanje bez napora i sa zadovoljstvom predstavljamo vam sa Gorenje ploče za kuhanje.

Kroz povijest otvorenih ognjišta i ogromnih peći na drva i ugljen. Peći od ljevanog željeza, danas već pomalo arhaičnih štednjaka na struju ili plin. Danas kuhamo na suvremenim pločama za kuhanje koje su iz dana u dan sve ljepše. Puno praktičnije i ekonomičnije. Po svom obliku i funkciji su sve raznolikije. Osim u klasičnoj formi na kakve smo navikli kao integralni dio samostojećih štednjaka pojavljuju i kao moderni ugradbeni elementi.

Kuhanje je IN. Kuhanje je trend i svi želimo kuhati kao profesionalci, iako to nismo. Želimo prije svega ostaviti dobar dojam na naše goste i servirati zdravu hranu koja dobro izgleda, miriše i ima dobar ukus.

GORENJE PLOČE ZA KUHANJE DALI STE ISPROBALI OVO???

Ploče za kuhanje mogu imati klasična električna, plinska ili kombinirana, odnosno hi-tech, staklokeramička ili indukcijska kuhališta. U pravilu, to bi značilo da morate imati posebna znanja ili profesionalnu opremu. Gorenje ploče za kuhanje dizajnirane su tako da vaše kuhanje učine jednostavnim a rezultate tog kuhanja približe onim profesionalnim.

Indukcijske ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče za kuhanje i plinske ploče za kuhanje, imaju svojstva za kuhanje bez previše napora i uz vrhunske rezultate. Kuhajte sigurno na plinskoj ploči za kuhanje Gorenje ili odaberite keramičku ploču koja olakšava čišćenje.

Bez imalo dvojbe, indukcijske strujne ploče za kuhanje koje su vrlo slične staklokeramičkim, omogućuju najsigurnije, najbrže i najučinkovitije kuhanje po pitanju utroška energije.

Toplina na indukcijskim pločama se ne razvija na samoj ploči za kuhanje, već na dnu same posude te je stoga kuhanje mnogo, mnogo brže. Trenutna reakciji zone za kuhanje nema faze zagrijavanja i zaostale temperature te zahvaljujući prilagođavanju zone kuhališta veličini posude nema gubitka energije.

Ploče za kuhanje “hladno kuhanje” se vrlo lagano održavaju zbog toga što se ne zagrijavaju i ne dolazi do sagorijevanja, te se stoga ništa ne može za nju prilijepiti. Indukcijske ploče Gorenje za kuhanje su i vrlo sigurne a sa druge strane i ekonomične.

Sve ploče za kuhanje imaju sigurnosnu blokadu rada koja štiti našu djecu od ozljeđivanja te stop and go funkciju kojom sve zone kuhanja prelaze na razinu održavanja topline, automatsko zagrijavanje i gašenje te timere. Booster funkcija omogućava dodatnu snagu u zonama za kuhanje koje se koriste ako se žele zkuhati veće količine. Indukcijske ploče za kuhanje Gorenje zahtijevaju posebno posuđe sa kojima ploča može zatvoriti magnetski krug.

JEDAN SAVJET ZA KRAJ…

Prije nego kupite posebno posuđe ipak isprobajte postojeće, možda vam ser podreći. Ako se mali magnet prihvati na dno posude i nju možete koristiti za indukcijsko kuhanje. Iako su indukcijske ploče bazično puno koštaju, zahvaljujući maksimalnoj energetskoj učinkovitosti uložena novac u ploče za kuhanje Gorenje se vrlo brzo vraća.

 

Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h