Kralj Vašeg doma!

O KINGTRADE-U

Tvrtka Kingtrade d.o.o. Makarska, Dubrovačka 29, je osnovana 1990.g. Jedini osnivač i vlasnik je Frane Raos. Djelatnosti tvrtke je trgovina tehničkom robom na veliko i malo, električnim aparatima za kućanstvo, audio-video tehnikom, bijelom tehnikom, elektromaterijalom, klimatizacijom, sanitarnom opremom, željeznom i vijčanom robom, bojom i lakovima, namještajem i kućanskim potrepštinama.

Naša priča započinje s pedesetak m2 iznajmljenog poslovnog prostora i s 3 zaposlena radnika. Uz marljiv rad, trud, te potpunu posvećenost poslu i kupcima do danas smo se proširili na 4000m2 vlastitog izložbenog prostora i 1000m2 skladišnog prostora, te brojimo 50 stalnih zaposlenika. Od osnutka tvrtke stvorili smo mrežu partnera na domaćem i stranom tržištu, od malih trgovačkih obrta do velikih trgovačkih lanaca.

U našem širokom asortimanu možete pronaći proizvode renomiranih svjetskih proizvođača, prilagođeni Vašim potrebama, željama i mogućnostima, kao i brendovi provjerene kvalitete pokriveni servisnom mrežom po najpovoljnijim cijenama. Naše stručno, te prvenstveno ljubazno i susretljivo osoblje uvijek će vam biti na raspolaganju te će vam uz pomoć svog znanja i iskustva pomoći odabrati upravo ono što zahtijevaju vaše potrebe.

Tajna našeg dugogodišnjeg uspjeha leži u marljivom radu, konstantnom istraživanju tržišta u potrazi za što boljim i kvalitetnijim proizvodima, usavršavanju radnika, a prije svega u odličnoj radnoj atmosferi i međuljudskim odnosima koji su se gradili dugi niz godina.

Naš trgovački centar smješten je uz Jadransku magistralu u Makarskoj, na adresi Dubrovačka 29, s prostranim vlastitim parking prostorom za osobna i teretna vozila.

VIZIJA

Želimo da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja.

Naša vizija je dodatno osnažiti tvrtku na tržištu ulaganjem u vlastite potencijale i pozicionirati se kao sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje  uz maksimalno očuvanje okoliša  prihvatljivim i ekonomičnim korištenjem materijalnih resursa.

Želimo doprinijeti razvoju lokalne i regionalne samouprave, te unaprijediti firmu zaposlenjem nove, mlade generacije ljudi koji će donijeti mnogo novih ideja, svježine i efikasnosti na području rada i razvoja i na najbolji način pridonijeti tome da budemo u koraku sa najvećim domaćim, ali i stranim firmama, prateći glavne svjetske trendove u području poslovanja.

MISIJA

Naša misija je pružanje najbolje vrijednosti za novac kroz vrhunsku uslugu prodaje koju svojim znanjem , brzinom i ljubaznošću jamči naš stručni tim.

Kvaliteta nam je, uz zadovoljstvo klijenata, imperativ poslovanja koji nosi uslugu pouzdanog partnera.

Prilagodba specifičnim željama i zahtjevima kupaca, te širenje poslovanja na području domaćeg i stranog tržišta naša su strateška orijentacija. Otvoreni smo prema novim metodama i načinima učenja te smo orijentirani stalnom usavršavanju i pronalaženju boljih i efikasnijih načina poslovanja.

Pogledajte naš video

Više o Kingtrade-u

Vaše pozitivno iskustvo nam je vrlo bitno

Odličan izbor artikala i ljubazno i stručno osoblje, uvijek na usluzi.

Marija Šuta