Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Plinski roštilj

Plinski roštilj

Datum objave: 29. 09. 2020.

Vrhunskom roštilju malo tko može odoljeti. Bilo da je riječ o kotletima, ćevapima, pljeskavicama, ribi ili pak povrću. Sezona roštiljanja može početi! Ipak, mnogi ne koriste sve mogućnosti roštilja. Plinski roštilj Weber Q 3200 obećava meso, ribu te povrće na žaru najviše kvalitete. Zahvaljujući svojoj velikoj površini za roštiljanje, snažnom toplinskom učinku i modernom dizajnu priprema grill hrane pruža svakom gurmanu veliko zadovoljstvo

Na vama je da otkrijete najbolje od svih oprema za dobar roštilj. Suvremeni plinski roštilj Weber Q 3200 odlično pristaje vašem balkonu ili terasi. krasi ga snaga dvaju plamenika. Nije prevelik za balkon, a ni tako malen da stane u manje dvorište.

Plinski roštilj je dovoljno velik da ispeče cijelu kokoš. Isprobajte svoje kulinarske mogućnosti uz plinski roštilj Q 3200.Roštiljanje nije samo stavljanje mesa ili ribe na rešetku uz trud da isto ne izgori. Ima tu još podosta trikova kojima se rijetko tko koristi. Plinski Plinski roštilji serije Weber Q 3200 olakšava da roštiljanje bude jednostavno i za početnike.

KAKO PRIPREMITI VRHUNSKI ODREZAK SA PLINSKI ROŠTILJ???

Na plinskom roštilju savršeno se pripremaju odresci i drugi specijaliteti od mesa. Zahvaljujući visokim temperaturama meso je izvana hrskavo a iznutra mekano. Riba je savršeno pečena a povrće ostaje sočno. Toplina koja izvire iz unutrašnjosti plinskog roštilja.  Vrlo dobro se ta toplina održavana zahvaljujući duplim stranama poklopca od nehrđajućeg čelika. Termometar na roštilju pouzdano će vas informirati o trenutnoj temperaturi.

Konstrukcija plinskog roštilja je napravljena od nehrđajućeg čelika. Ima sve karakteristike kao i emajlirani roštilj. Posebno brzo i jednostavno čišćenje. Četiri kotača sa kočnicama će se pobrinuti za moblinost vašeg roštilja.

Plinski roštilj Weber Q 3200 ima i ražanj. Uživajte u slobodnom vremenu kod kuće i pripremite izvanredno meso s roštilja. Stavite svinjsku plećku, čitavo pile ili pola janjeta na ražanj i ostavite da se vrti pod poklopcem. Za to vrijeme vi uživate s obitelji i prijateljima. Otvorite koje pivo. Uskoro ćete moći servirati sočno, mekano i ravnomjerno pečeno meso.

U slučaju kiše, snijega i vrućih sunčevih zraka tu je i pokrivač za roštilj. Prije svega lagan i izdržljiv premium pokrivač. Lako se postavlja i uklanja s roštilja. Trake pokrivača za pričvršćivanje sprječavaju da vam pokrivač odleti u slučaju jakog vjetra. Vodootporan materijal pomaže održati čistu i sjajnu površinu roštilja i za najvećeg pljuska.

SET ZA PLINSKI ROŠTILJ 

Bili vi kod kuće ili na putu, premium set za roštilj komplet pribora za putovanja nezaobilazan. On je najbolji prijatelj svakog zaljubljenika roštiljanja. Kompaktna kosa lopatica i hvataljke s mogućnošću blokiranja. To sudva osnovna alata za pripremanje hrane na roštilju.

Hoćete li pripremati ćevape na nekoj livadi uz rijeku ili brancina na svom balkonu, ovaj pribor je neizbježan.

NO.1 WEBER Q 3200

Weber plinski roštilji su broj 1 među ljubiteljima roštilja. Od onih najmanjih modela koje možete ponijeti sa sobom kamo kod želite. Ali i profesionalnih roštilja poput plinskog roštilja Weber Q 3200. Plinski roštilji su budućnost. Potpuno novi dizajn, optimalna raspodjela topline i velika površina za pečenje. To su glavne prednosti ovog plinskog roštilja Weber Q 3200

Weber roštilji imaju do 10 godina jamstva. Osim plinskih roštilja tu su i brojni roštilji na drva i ugljen.

 

Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h