Besplatna dostava za područje cijele Makarske rivijere.
Dostavu vršimo na području cijele Republike Hrvatske (ne vršimo dostavu na sve otoke; popis otoka na koji se vrši dostava možete pogledati ovdje). 
Dostava na području Republike Hrvatske odvija se do stambenog objekta (ulaska u zgradu ili kuću, dostavna služba ne unosi robu niti ju nosi na kat). 
Cijena dostave za otoke se definira nakon završetka narudžbe te je različita od cijene dostave za ostatak Hrvatske.
Cijena dostave ovisi o kategoriji artikla, masi i obujmu pošiljke; a definira se u procesu kreiranja narudžbe. Završna cijena dostave se definira i naplaćuje po računu. 
Ukoliko je roba dostupna na skladištu, a nije definirano drugačije, rok isporuke je od 1 do 14 radnih dana (područje RH osim otoka).

Napomena:
Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. 
Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, 
te se potpisom dostavnice kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. 
U slučaju skrivenih oštećenja (unutar aparata, vanjska oštećenja ispod ambalaže...) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, 
na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je aparat oštećen, reklamacija neće biti uvažena, 
jer se oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.