Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti

O KINGTRADE-U

Više od 30 godina s VAMA! Tajna našeg dugogodišnjeg uspjeha leži u marljivom radu, konstantnom istraživanju tržišta i traženju boljega. U potrazi za što boljim i kvalitetnijim proizvodima, usavršavanju radnika, a prije svega u odličnoj radnoj atmosferi i međuljudskim odnosima koji su se gradili dugi niz godina.

Vrijednosti na kojima temeljimo naše poslovanje su kvaliteta, uslužnost, inovativnost i komunikacija s klijentima u svrhu što boljeg razumijevanja njihovih potreba. 


Tvrtka Kingtrade d.o.o. Makarska, Dubrovačka 29, je osnovana 1990.g. Jedini osnivač i vlasnik je Frane Raos. Djelatnosti tvrtke je trgovina tehničkom robom na veliko i malo, električnim aparatima za kućanstvo, audio-video tehnikom, bijelom tehnikom, kućanskim potrepštinama, tekstilom, darovnim programom, roštiljima, elektromaterijalom, rasvjetom, klimatizacijom, sanitarnom opremom, željeznom i vijčanom robom, bojom i lakovima.

Naša priča započinje s pedesetak m2 iznajmljenog poslovnog prostora i s 3 zaposlena radnika. Uz marljiv rad, trud, te potpunu posvećenost poslu i vjernim kupcima. Danas smo se proširili na 4000 m2 vlastitog izložbenog prostora (TC Kingtrade, Dubrovačka 29, 21300 Makarska) i 8200 m2 skladišnog prostora (Centralno skladište, Zadarska ulica 3, 21300 Makarska "stara pekara Makarska"). Danas brojimo preko 100 stalnih zaposlenika. 

Naš trgovački centar smješten je uz Jadransku magistralu u Makarskoj, na adresi Dubrovačka 29, s prostranim vlastitim parking prostorom za osobna i teretna vozila. 

Besplatnu dostavu kupljene robe za cijelu Makarsku rivijeru - vlastita dostava poduzeća Kingtrade d.o.o.*

Web trgovina www.kingtrade.hr  - Dostava kupljene robe za cijelu Hrvatsku

Od osnutka tvrtke stvorili smo mrežu partnera na domaćem i stranom tržištu, od malih trgovačkih obrta do velikih trgovačkih lanaca. Zahvaljujući tome razvili smo se u poduzeće s najvećom ponudom tehničke robe na području Makarske rivijere i okolice. U našem širokom asortimanu možete pronaći proizvode renomiranih svjetskih proizvođača, prilagođeni Vašim potrebama, željama i mogućnostima, kao i brendove provjerene kvalitete koji su pokriveni servisnom mrežom po najpovoljnijim cijenama. 

Naše stručno, te prvenstveno ljubazno i susretljivo osoblje uvijek će vam biti na raspolaganju te će vam uz pomoć svog znanja i iskustva pomoći odabrati upravo ono što zahtijevaju vaše potrebe.


U našoj trgovini možete pronaći:

Prizemlje – Elektromaterijal 

Elektro materijal
Željezarija
Ručni alati
Boje i lakovi
Izrada ključeva
Centar vijaka

Kingtrade - Prizemlje – Elektromaterijal 

I. Kat – Sve za kupaonice

Salon keramike (besplatna vizualizacija porostora u 3D)
Kupaonski namještaj
Sve za kupaonu
Vodomaterijal

Kingtrade - I. Kat – Sve za kupaonice

II. Kat – Mali kućanski aparati 

Televizori
Audio video tehnika
Mali kućanski aparati
Informatika
Telefonija
Darovni program
Sve za domaćinstvo, apartman, hotel, restoran
Tekstil (usluga šivanja)

Kingtrade - II. Kat – Kućanski aparati 

III. Kat – Bijela tehnika

Bijela tehnika
Klima uređaji (u ponudi montaža i servis klima uređaja)
Roštilji i peći 
Rasvjeta

Kingtrade - III. Kat – Namještaj za sobe

Na našoj web trgovini, osim mogućnosti kupnje proizvoda, možete pronaći različite savjete kako urediti Vaš dom ili pitati naše prodajno osoblje za pomoć u odabiru proizvoda. Naša misija je pružanje kvalitetne usluge prodaje koju upotpunjuje znanje, brzina i ljubaznost našeg stručnog tima.

Ukratko, ovo je mjesto na kojem ćete pronaći sve za Vaše domaćinstvo. Stoga Vas pozivamo da nas posjetite i uvjerite se da je Kingtrade kralj Vašeg doma :)

VIZIJA

Želimo da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja.

Naša vizija je dodatno osnažiti tvrtku na tržištu ulaganjem u vlastite potencijale i pozicionirati se kao sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje  uz maksimalno očuvanje okoliša  prihvatljivim i ekonomičnim korištenjem materijalnih resursa.

Želimo doprinijeti razvoju lokalne i regionalne samouprave, te unaprijediti firmu zaposlenjem nove, mlade generacije ljudi koji će donijeti mnogo novih ideja, svježine i efikasnosti na području rada i razvoja i na najbolji način pridonijeti tome da budemo u koraku sa najvećim domaćim, ali i stranim firmama, prateći glavne svjetske trendove u području poslovanja.

MISIJA

Naša misija je pružanje najbolje vrijednosti za novac kroz vrhunsku uslugu prodaje koju svojim znanjem, brzinom i ljubaznošću jamči naš stručni tim. Kvaliteta nam je, uz zadovoljstvo klijenata, imperativ poslovanja koji nosi uslugu pouzdanog partnera.

Prilagodba specifičnim željama i zahtjevima kupaca, te širenje poslovanja na području domaćeg i stranog tržišta naša su strateška orijentacija. Otvoreni smo prema novim metodama i načinima učenja te smo orijentirani stalnom usavršavanju i pronalaženju boljih i efikasnijih načina poslovanja.


Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h