Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Gorenje nape - prvi odabir kod opremanja kuhinje

Gorenje nape - prvi odabir kod opremanja kuhinje

Datum objave: 29. 09. 2020.

 GORENJE NAPE– ZAŠTO SMO BROJ JEDAN

Kako izgleda moderna kuhinja? Glavna odlika modernih kuhinja svakako je jednostavnost ali i funkcionalnost kao i vizualni dojam zbog kojeg svi vole svoje kuhinje. Gorenje nape sastavni su dio takvih kuhinja.

Što je više kuhinjskih dodataka smješteno na zidu, to je radna ploča bogatija, a samim tim i praktičnija za kuhanje i pripremanje namirnica. Bez Gorenje nape danas ni jedna kuhinja ne bi izgledala niti funkcionirala.

DIZAJN NAPE JE NEKOME VAŽNIJI OD ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

U dizajnu suvremenih kuhinja prevladavaju ravne linije i glatke površine. Kuhinje su lakirane do visokog sjaja ili su pak napravljene od stakla. Različite boje i uzorci samo su dio svake moderne kuhinje, ali uz uvijek aktualnu toplinu drvenih tonova koji su neizostavni dio svake kuhinje . Tamnije nijanse crvene se uvijek ističu, kao i neutralne palete a Gorenje nape dio su tog sklada.

Romantika rustikalnih kuhinja čiji su i Gorenje nape dio također je prisutna, uz veliki dodatak najmodernijih ploča za kuhanje Gorenje (primjerice od staklokeramike), pećnica, mikrovalnih pećnica, sudopera i drugo.

Dok se ugodni mirisi šire kuhinjom a i oni neugodni, Gorenje napa je spremna za diskretno uklanjanje pare i svih mirisa koji idu sa tim.

Prije svega diskretna usluga, moderan dizajn: kuhinjska Gorenje napa je privlačna izgledom i vrlo je fleksibilna kada je riječ o stavljanju u prostor!

Može se koristiti kao stropna napa iznad kuhinjskog prostora ili kao ugradbena napa kao sastavni dio kuhinjskih elemenata vaše kuhinje.

VAŽNA JE I SNAGA!!!!

SA VELIKOM SNAGOM MOTORA ODRADIT ĆE POSAO ZA VAS SA VELIKOM UČINKOVITOSTI, UZ MAKSIMALNU USISNU SNAGU, A OSIM TOGA, ODLIKUJE SE IZUZETNOM ELEGANCIJOM.

Učinkovitost protiv pare i elegancija Gorenje napa je mali pomoćnik u kuhinji.

Kod kupnje kuhinju vi ste ti koji odlučujete kako ćete ju opremiti i s kojim aparatima. Vi birate materijal od kojeg će biti kuhinja. Stol, stolice ali i Gorenje napa koja je dio kuhinje i sa njima vaša nova kuhinja kompletna.

Možete kupiti kuhinje i kuhinjske aparate svugdje ali, u tvrtki Gorenje dobivate kvalitetu i tradiciju.

Veliku pažnju pri kupnji nove kuhinje ali i nape za kuhinju, trebamo obratiti na kvalitetu jer ćemo se njome služiti narednih nekoliko godina. Osim toga, kuhinja će nam služiti za druženje prilikom ručka ili večere pa je bitno da se osjećamo ugodno u njoj.

Kao kad kupujete bilo koju drugu stvar, tako i kad kupujete napu, viša cijena često znači bolju kvalitetu. Za kupnju kvalitetne nape, izaberite Gorenje nape, sigurno nećete pogriješit. Tradicija i kvaliteta na našoj su strani.

SAVJET ZA KRAJ….

Prilikom odabira nape trebate obratiti pozornost na prostor kojim raspolažete, te izabrati onaj u koji će stati sve namirnice potrebne vašem načinu života. Pri kupnji svih kuhinjskih aparata obratite pozornost na energetsku klasu jer ćete time uštediti i na računu za struju.

 

Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h