Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Inovativne perilice posuđa Gorenje Smartflex

Inovativne perilice posuđa Gorenje Smartflex

Datum objave: 29. 09. 2020.

Uz inovativne perilice posuđa vrijeme možete posvetiti sebi i svemu što želite raditi. „Life simplified“, učinite život vrlo jednostavnim, dozvolite uređajima da obavljaju posao umjesto vas. Linija perilica posuđa SmartFlex objedinjuje sve ono što trebamo u užurbanom ritmu života: prilagodljivost i funkcionalnost. Odlika ove linije je izniman dizajn i kvaliteta, optimalni programi nastali poboljšanjem dosadašnjeg korisničkog iskustva. Svaki životni stil treba ovakvog pomoćnika kako bi život bio olakšan i kako bismo svoje vrijeme poklonili onom što je bitno.

Upravljanje ovim perilicama posuđa zaista je vrlo jednostavno. Svi elementi upravljačke ploče ergonomski su raspoređeni. Unutrašnjost je osmišljena tako da svaki komad uvijek pronađe svoje mjesto bez obzira na oblik i veličinu. Na ovakav način omogućeno je učinkovito pranje i sušenje posuđa, a u modelima s tri košare možete istovremeno oprati i do 16 servisa. Nakon završenog procesa pranja vrata perilice se automatski otvaraju. Na taj način višak pare se oslobađa, a omogućen je ulazak svježeg zraka kako bi rezultati sušenja posuđa bili što bolji.

Pažljivo odabrani programi pružaju i najzahtjevnijim korisnicima iznimno korisničko iskustvo uz savršene rezultate. Kako ne biste dvoumili oko odabira najpovoljnijeg programa razvijen je AutoProgramme pri kojem napredna senzorska tehnologija prilagođava program pranja posuđa uz odlične rezultate pranja i optimalnu potrošnju vode i električne energije. Brzi programi peru manje zaprljano posuđe u samo 15 tak minuta, a jedan od programa za obitelji s malom djecom svakako je ExtraHygiene – program koji dodatnim zagrijavanje vode, odnosno temperature pranja oponaša proces sterilizacije.

UŠTEDA UZ INOVATIVNE SMARTFLEX PERILICE POSUĐA

Sve inovativne SmartFlex perilice posuđa mogu se spojiti na toplu vodu (do max. 70oC) kako bi se skratilo vrijeme trajanja programa i smanjila potrošnja električne energije, a AquaStop brine da ne dođe do puštanja ili izlijevanja vode. Neki modeli ovih perilica troše samo 6,9 litara vode tijekom procesa pranja. Neki od naprednijih modela također imaju IonTech tehnologiju koja na prirodan način uz ionizaciju, odstranjuje neugodne mirise i održava perilicu posuđa svježom, čak i kada je puna prljavog posuđa.

Poseban klizni mehanizam – SmartLook kod ugradbenih perilica posuđa linije Smartflex omogućava ugradnju perilice u svaki tip kuhinjskog elementa. Bez obzira na dužinu dekorativnih vrata, oblik i izgled ukrasne letve podnožja. Ima i ugrađeni anti-sifon kako bi se Gorenje ugradbena perilica posuđa mogla montirati na ergonomsku visinu.

Rad perilice je vrlo tih s deklariranom razinom buke od 41dB što je jednako šaptajućem razgovoru dviju osoba. Tihi rad rezultat je posebne zvučne izolacije, visokokvalitetnim materijala, učinkovitog motora i inovativnih rješenja sustava za pranje.

SmartFlex perilice posuđa inspirirane su suvremenim načinom života, u potpunosti su prilagođene vašim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama. Uživajte uz slogan „Life simplified“, a brigu o posuđu prepustite perilici!

Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h