Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
0
Usporedba
0
Favoriti
Uređaji od nehrđajućeg čelika su uvijek dobar odabir

Uređaji od nehrđajućeg čelika su uvijek dobar odabir

Datum objave: 29. 09. 2020.

Uređaji od nehrđajućeg čelika zbog svojih karakteristika godinama su dobitna kombinacija prilikom obnove kuhinje ili zamjene kućanskih aparata. Mnogi se upravo zbog brojnih prednosti okreću nehrđajućem čeliku kako bi uživali u svojim domovima. Neke od prednosti uporabe uređaja od nehrđajućeg čelika navest ćemo vam ovdje.

Jednostavni su za održavanje i čišćenje – unatoč stalnoj upotrebi štednjak će odoljeti mrljama i hrđi. Uređaji od nehrđajućeg čelika ne upijaju hranu, mirise ili prljavštinu. To ih čini dobrim izborom za bilo koje kuhinjsko okruženje. Vrlo jednostavno, koristeći samo čistu krpu možete obrisati površine. Dovoljno je koristiti sapun i toplu vodu kako bi uređaji od nehrđajućeg čelika bili blistavi i dugo zadržali lijep izgled. Možete koristiti sredstvo za čišćenje stakla i papirnati ručnik. Također možete koristiti i lako dostupna sredstva za čišćenje ovakvih uređaja. Otisci ruku nisu više vidljivi!

DUGOTRAJNI SU JER SU OTPORNI NA OGREBOTINE TAKO DA ĆE OVAJ MATERIJAL GODINAMA IZGLEDATI KAO NOVI.

Ovaj materijal je neporozan, legura izuzetno izdržljiva, štiti od bakterija i mikroba mnogo bolje od plastičnih ili drvenih površina. Pogodan je za domove s djecom i obitelji sa kućnim ljubimcima. Dovoljno je upotrijebiti sredstvo za dezinfekciju i vrlo lako možete očistiti uređaje te imati sigurno mjesto za pripremu hrane. Otpornost na vodu i hrđu dva su važna razloga za njegovu upotrebu u kuhinji. Također je izdržljiv i uređaji će biti bez znakova habanja i nakon puno godina.

Nehrđajući čelik vrlo lijepo izgleda, savršeno se uklapa i prilagodljiv je svakom kuhinjskom prostoru bez obzira imate li kuhinju od prirodnog drva ili modernog dizajna s mramornim pločama. Idealan je za kuhinjske prostore jer je otporan na koroziju i toplinu. Ova karakteristika važna je posebice za kuhinjske prostore u restoranima gdje uređaji poput sudopera moraju svakodnevno trpjeti duge sate korištenja.

Jednako tako možete sjediniti i uklopiti u kuhinjski prostor male kućanske aparate istog izgleda poput tostera, miksera ili blendera. Kako bi istaknuli prednosti nehrđajućeg čelika u cijeloj kuhinji možete ugraditi sudoper, slavinu ili ocjeđivač od nehrđajućeg čelika. Ovakvi su uređaji moderni te će vaša kuhinja biti toplija, estetski vrlo lijepa i ugodna za druženje.

Kingtrade - Trebate pomoć?Trebate pomoć?

Potražite odgovor u često postavljenim pitanjima, nazovite nas na +385 (0)21 679 400 ili pošaljite upit na mail i brzo će vas kontaktirati netko od našeg stručnog osoblja. Radno vrijeme ureda: PON/SUB: 07.30h – 20:30h